Om Rinalds Trädgårdsservice AB

Rinalds Trädgårdsservice AB har sitt säte i Rimbo, Norrtälje och är specialiserade på trädgårdsservice. Det är ett väldigt spritt och något diffust ord så vi skulle vilja bena ut det så att du som kund ser vad det är för typer av entreprenader som vi erbjuder. Vi är specialiserade på bland annat trädfällning, röjning, stubbfräsning, och gräsklippning.

Helheten

För oss är helheten viktig och vi kände att det saknades en aktör på marknaden som kunde erbjuda mer än bara specifika tjänster som rör service av trädgård. Rinalds Trädgårdsservice AB är grundat och drivs idag av Rinalds Mierents som har en lång erfarenhet av att jobba med trädgård. Hösten 2019 kände Rinalds att han inte var nöjd med att bara vara anställd på en firma utan han ville driva eget så att han med sitt eget driv och engagemang kan se till att varje jobb blir väl utfört och att varje kund blir nöjd. Han såg att det fanns ett behov av en trygg firma som kunder erbjuda kunderna effektiva och prisvärda tjänster till absolut högsta kvalitét.

För oss finns det inget viktigare än att du som kund ska känna dig omhändertagen från din första kontakt med oss till dagen du står på din veranda i morgonsolen och njuter av att din trädgård blivit bättre än vad den var innan du kontaktar oss. Rinalds långa erfarenhet inom branschen gör att vi har tagit fram tjänster och tillvägagångssätt som kan möta dig som kund med dina personliga önskemål och behov. Varje trädgård är unik och vi vill att du som kund ska känna dig glad över att du valt oss för att utföra arbete i din trädgård som för många är en oas. Välkommen att kontakta oss.