Trädfällning

Ta bort ett träd

Det kan finnas olika skäl till att ta bort ett träd. Vilken orsaken än är medför trädfällningen oftast nytt ljus och mer rymd på tomten samt en förändrad utsikt från hus och altan.

Vi anpassar trädfällningen till omgivande växtlighet och byggnader samt tomtens yta. På små fällytor använder vi skylift. Det kan bli en dyrare men ibland nödvändig lösning – om du anlitar oss får du alltid det säkraste sättet att fälla trädet.

Om du vill hjälper vi dig att kapa trädet i lagom stora bitar som passar exempelvis i spis och vedklyv. Vi kan också ombesörja bortforsling av trädet. Om du vill ha hjälp med att få bort stubben så har vi maskiner även för det!

Huggning av vindfällen

Vindfällen är ett orosmoment och det blir snabbt ett problem för många så därför vill vi att du som kund ska veta om att vi finns för att snabbt ta itu med problemet och återskapa den oas som din trädgård egentligen är. Vi tar hand om träd som på olika sätt påverkats av kraftig blåst, som rotvältor, avbrutna träd och lutande träd. Stormfällda träd kan vara farligt att hantera om man inte har rätt erfarenhet och kunskap av vindfälld skog, så det är viktigt att kontakta experter när du råkar ut för ett vindfälle i din trädgård.

Vi är specialiserade på trädfällning och vi kan både fälla träd från marken och högre träd som kräver skylift. Vi bor i ett land där det inte är alltför ovanligt att en och annan stor smyger sig på när höstmörkret gör intrång och det kan resultera i vindfällen dvs träd som faller på grund av vinden. Det här är träd som kan hamna i din trädgård och vi vet av vår långa erfarenhet inom branschen att det ofta blir ett stort orosmoment för många. Där vill vi gripa in för att effektivt och prisvärt plocka bort det där trädet och göra snyggt i trädgården efteråt. Något som är unik med andra likvärdiga företag inom branschen är att vi erbjuder så mycket mer än bara fällning och isärplockning av trädet. Vi erbjuder en trygg entreprenad med transport, stubbfräsning och bortforsling av trädet i sig och omkringliggande sly. Det går även att kombinera vår trädfällning med någon av våra andra tjänster och det här gård helt efter kundens önskemål.